Home Goede typevaardigheid belangrijk Voor wie? / Wat leer je? Huiswerk TypeWorld Kids Dyslexie geschikt Contact Inschrijfformulier Kosten Algemene Inschrijfvoorwaarden Alle voordelen op een rijtjeReacties van ouders op onze cursus
Met ingang van 2017 geef ik geen lessen meer op basisscholen in Woerden. Voor privélessen (bij u of bij mij thuis) kunt u altijd contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Dé leukste typecursus

TypeworldTypeWorld Kids is dé leukste methode om te leren typen voor het basisonderwijs.

Het is een uitdagende typecursus voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar. Ze leren spelenderwijs blind typen met tien vingers. Het programma is interactief, volledig online én heeft een unieke begeleidermodule.

De wereld van TypeWorld Kids

TypeWorld Kids is in gamevorm opgezet. De leerlingen reizen via verschillende dorpen over 20 eilanden. Er is een verplichte route, maar een leerling kan ook uitstapjes maken. Oefenen is makkelijk én leuk. De leerling kan beloningen verdienen: zogenaamde gadgets. Deze komen dan op het eigen eiland terecht, waardoor dit steeds mooier en voller wordt.

Uit onderzoek blijkt dat leerlingen die blind kunnen typen sneller werken en betere resultaten behalen, voor scholen is hiermee dus veel winst te behalen. Met TypeWorld Kids geeft u uw leerlingen een voorsprong. Niet alleen op school, maar hun hele leven lang!