Home Goede typevaardigheid belangrijk Voor wie? / Wat leer je? Huiswerk TypeWorld Kids Dyslexie geschikt Contact Inschrijfformulier Kosten Algemene Inschrijfvoorwaarden Alle voordelen op een rijtjeReacties van ouders op onze cursus
Met ingang van 2017 geef ik geen lessen meer op basisscholen in Woerden. Voor privélessen (bij u of bij mij thuis) kunt u altijd contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Complimenten van ouders

Ik wil je echt graag mijn complimenten geven over de typecursus! Ik ben enorm aangenaam verrast over hoe leuk de cursus is opgezet, maar met name door jouw intensieve begeleiding. De persoonlijke en je wekelijkse mailtjes, het tussentijdse rapport vind ik echt heel erg goed. Hierdoor krijg ik ook een beeld over hoe het met Victor gaat. Dank en nogmaals: mijn complimenten.

Hartelijke groeten,
Esterelle

Dank voor je begeleiding en motivatie... Nu vond Mirre het nog allemaal een beetje gedoe, maar ik weet uit ervaring dat ze ons er later dankbaar voor is!

Groet,
Rivka

Dank je wel voor de leuke lessen en de updates die je telkens stuurde. Sarah vond het erg leuk om te doen en dat was niet alleen vanwege het computerprogramma; de enthousiaste mailtjes heeft ze erg gewaardeerd.

Hartelijke groet,
Joyce

Teun was heel blij en trots op zichzelf. Heel fijn hoe je hem hierin hebt begeleid. Ik ga veel reclame voor je maken.

Hartelijke groet,
Truke

Bedankt voor je inzet om dit resultaat te bereiken!

Een vriendelijke groet,
Gerie-Anne

Fijn dat alle kinderen geslaagd zijn! Wij zijn als ouders zeer tevreden over de cursus. We hopen dat deze cursus volgende winter weer aangeboden wordt in Linschoten, zodat onze dochter dan ook mee kan doen.

Met vriendelijke groet,
Erna

Dank je wel Diana voor de gezellige en leuke manier waarop je Sander hebt leren typen. Het was fijn dat het op deze manier kon.

Hartelijke groet,
Lenny en Sander

Dank je wel, Diana, voor de lessen en de begeleiding van Charlotte bij het typen. Ze heeft de cursus met plezier gevolgd. We zijn blij dat ze nu zo goed kan typen!

Groetjes, ook van Charlotte,
Annelies

Super dat iedereen geslaagd is met zo'n mooi cijfer! Dyde heeft erg van de cursus genoten; ze wilde het per se halen en dat is nu gelukt! Veel dank voor de lessen en alles wat je geregeld hebt. Het zou goed zijn als onze basisschool doorgaat met het aanbieden van typelessen want het is een enorm belangrijke vaardigheid.

Vriendelijke groet,
Pauline

Wat een fantastisch nieuws! Geweldig! We zijn erg trots op Michiel. Verder wil ik jou bedanken voor het coachen en de inzet. Alle respect en zeer bedankt!

Met vriendelijke groeten,
Lieke

Eline is erg blij dat ze het typediploma heeft gehaald. Vanmiddag komt ze haar diploma zeker ophalen. Wij als ouders willen jou bedanken voor de ondersteuning die je Eline op woensdagmiddag hebt gegeven. Ook was het erg prettig om via mailtjes van jou goed op de hoogte te blijven. Hartelijk bedankt en veel succes met de volgende cursisten.

Met vriendelijke groet,
Maarten en Anja

Iedereen geslaagd! Dat is goed nieuws! Hartelijk bedankt voor de begeleiding in de afgelopen weken. Pieter heeft goed leren typen en daar zal hij nu en in de toekomst heel veel profijt van hebben.

Vriendelijke groeten,
Els

Alle leerlingen geslaagd; nou wat een goed nieuws! Leuk dat we dat meteen vanmiddag weten. Ik vond het heel goed werken om op deze manier Aimee te laten leren typen en ze is er zelf ook erg enthousiast over.

Hartelijke groeten,
Farida

Hierbij nog hartelijk bedankt voor de typecursus, mede namens Roan. Hoewel het oefenen wat voeten in de aarde had soms, zijn wij erg tevreden over het programma en de begeleiding tijdens het hele traject!

Hartelijke groet,
Milja

Wat fijn dat er zo'n goed resultaat behaald is. Vind ik een compliment naar u toe. Ik wil u hierbij heel hartelijk bedanken voor de lessen aan Luuk (en mede typegenoten). Hij heeft er veel van geleerd, dat zie ik in de praktijk als hij aan het typen is. Bedankt voor uw begrip voor zijn dyslexie. Fijne zomer gewenst en succes met volgende cursussen.

Met vriendelijke groet,
Anita

Ontzettend bedankt voor het geven van deze cursus, Rebecca heeft het met heel veel plezier gedaan. Ze zal erg veel plezier hebben van haar nieuwe vaardigheid. Veel succes bij je volgende cursussen!

Groet,
Dorien

Hartelijk dank voor de leuke en leerzame methode. Gabriela heeft van de cursus genoten.

Met vriendelijke groet,
Myriam & Erik